Could not render view igniteBar;

Wij danken u alvast voor uw begrip en hopen dat we samen dit virus kunnen bestrijden! ...... 🤜🤛 One for all 👩‍❤️‍💋‍👩 all for one 🤜🤛

Onze werkplaatsen: garage & carrosserie blijven open

Dit natuurlijk rekening houdend met de gekende veiligheidsvoorschriften en het niet ter wacht wachten de werkzaamheden. Herstellingen en onderhoud kunnen ook nog deur gaan.

  • - Leveringen nieuwe wagens
  • - Leveringen tweedehandswagens
  • - Carrosseriewerkzaamheden
  • - Glaswerkzaamheden- 
  • - Onderhoudsbeurten
  • - Kers aan wagenstellingen
  •  - Bandenwissel zomer naar de winter
  • - Technische keuringen na afspraak
  • - Carwash
  • - Diensten : citroen-gvg.be/diensten

Onze toonzalen: Worden gesloten tot de overheid beslist dat deze fysiek terug open mogen. Toch bieden we volgende diensten aan :

- Er is een blijvende permanentie die digitaal tot uw beschikking staat. Per e-mail hello@citroen-gvg.be via ons contactformulier.

- Via onze website kan u uw stockwagen ( nieuw en tweedehands ) vinden en informatie opvragen. Onze verkopers kunnen u via de verschillende digitale kanalen informeren. Dit is de deur van een video van deze wagen per e-mail van Whats-App door te sturen, van we brengen de stockwagen op een veilige manier tot bij u thuis ...

- Leveringen van nieuwe van tweedehandse wagens kunnen maar gebeuren niet met de fysieke normale overhandiging en uitleg. De procedure van de telefonische inspireert van de overhandiging.

Tijdens deze hedendaagse moeilijke momenten... Waar gezondheid van ons allen primeert... Is het zéér belangrijk dat iedereen elkaar steunt en het veilig houdt !

Vanaf 2 november.

Tijdens deze hedendaagse moeilijke momenten... Waar gezondheid van ons allen primeert... Is het zéér belangrijk dat iedereen elkaar steunt en de veilige houdt !

- Onze werkplaatsen: Garage & carrosserie blijven open

- Onze toonzalen: Worden gesloten tot de overheid beslist dat deze fysiek terug open mogen.

- Toch bieden we extra diensten aan : Bijvoorbeeld... Wij kunnen komen om wagen te laten bezichtigen van proefrijden..

- De afspraak afspraken gaan nog steeds deur. Ook het maken van een nieuwe afspraak blijft gewoon.

- Volg onze 4all cars corona regels aub : Het dragen van een mondmasker is steeds verplicht, Is van de handen bij het indringing, Respecteer de sociale distantiëring: houd 1,5 meter afstand, Respecteer de maximaal toegelaten capaciteit, Volg de richtlijnen van onze medewerkers.

- Wachten kan helaas niet meer in onze concessies van wachtruimtes. Wij raden u sterk aan om uw wagen op voorhand bij ons af te zetten van een huurwagen in te plannen. Uiteraard kan u zelfs een wandeling maken hebben wij uw auto van bestelwagen.

Wij danken u alvast voor uw begrip en hopen dat we samen dit virus kunnen bestrijden! ...... 🤜🤛 voor 👩 ❤️ 💋 👩 allen één 🤜🤛